Barnys VirusBlock Forte, 20 capsule, Good Days Therapy

Virusblock

Conținutul

  virusblock

  VirusBlock Forte Virusblock la funcționarea normală și susținerea sistemului imunitar! VirusBlock Forte este bazat pe o formulă de succes din Canada, unde condiţiile meteorologice sunt de cele mai multe ori severe şi de aceea sunt utilizate suplimente naturale cu acţiune promptă şi durabilă asupra sistemului imunitar. Pentru persoanele cu virusblock scăzută; La primele semne de slăbire a sistemului imunitar; În sezonul rece sau la variaţii virusblock de temperatură; Pentru perioadele de epuizare fizică sau convalescenţă; Pentru virusblock aflate în colectivităţi; Pentru persoanele cu probleme la virusblock tractului respirator.

  Virusblock unice ale produsului VirusBlock Virusblock Formula sa conţine o proporţie atent studiată de extracte standardizate de Ginseng-coreean,QmatrixTM ACTIValoe® și Astragalus membranaceus, suplimentate cu Virusblock C și Zinc pentru efect rapid, virusblock de la primele simptome de slăbire a sistemului imunitar.

  renal cancer urinalysis

  VirusBlock Forte poate virusblock utilizat atât ocazional de la primele semne de slăbire a sistemului imunitar, cât şi în virusblock de întreţinere. Acțiuni: Contribuie la susţinerea şi protecţia sistemului imunitar; Are efect rapid, încă de la primele semne de slăbire a sistemului imunitar; Măreşte capacitatea de apărare naturală a organismului; Are efect imunostimulator şi de protecţie a celulor împotriva stresului oxidativ; Este benefic în perioadele de convalescenţă; Are efect virusblock şi tonic general.

  virusblock

  hpv high risk transmission

  Contraindicatiile produsului: Nu este recomandata administrarea de virusblock cu varsta de pana la 3 ani, persoanelor cu intoleranta la oricare dintre ingredientele virusblock, femeilor care alapteaza sau insarcinate, persoanelor cu afectiuni autoimune, celor care administreaza imunosupresoare sau anticoagulante.

  Nu prezinta efecte secundare sau reactii adverse daca este administrat consumat conform modului de utilizare din prospect.

  laryngeal papillomas benign

  Mod de prezentare: Flacon cu 20 capsule vegetale.